elizabethin – Snívajme sen o Raji na Zemi

Deň narodenia v Týždni a jeho Vplyv na človeka v numerológii

Posted by elizabethin na 17. júla 2011

Pondelok

Pondelok je deň Mesiaca.

Deti narodené v pondelok sú citlivé a ako rastú, často sa menia.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: vnímavosť, láskavosť, ochota, prispôsobivosť, skromnosť, staroslivosť, sentimentálnosť a nestálosť.

Utorok

Utorok je deň planéty Mars.

Utorňajšie deti mávajú silnú osobnosť a v dospelosti sú často až príliš horkokrvné. Majú vlastnosti vojakov: sú odvážne, statočné a radi sa zastávajú iných.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: konštruktívnosť, statočnosť, radi sa pre čokoľvek vznietia, často sú netrpezlivé, ctižiadostivé, výbušné a dokonca až sebadeštruktívne.

Streda

Streda je dňom planéty Merkúr.

Deti narodené v tento deň sú veľmi urozprávané, ale treba im uznať, že dokážu načať komunikáciu snáď s úplne každým. Dokážu robiť veľa vecí naraz.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: oduševnenosť, komunikatívnosť, všestrannosť, rýchlosť, logika, nespoľahlivosť, tárajstvo a neopatrnosť.

Štvrtok

Štvrtok je deň Jupitera.

Vaše dieťa je plné smiechu a radosti. Rado preháňa, takže ak zdedí po niekom talent písania – máte sa na čo tešiť.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: čestnosť, expanzívnosť, veľkorysosť, žoviálnosť, filozofia, extravagantnosť, ale aj domýšľavosť, pokrytectvo a priamosť.

Piatok

Piatok je deň Venuše, planéty lásky.

Človek narodený v piatok rád preukazuje lásku a tiež má rád extravagantné veci. Vie, ako ich získať a dokáže byť pri tom veľký diplomat.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: láskavosť, súcitnosť, starostlivosť, sociálnosť, umeleckosť, ale aj márnivosť, vulgárnosť a lenivosť.

Sobota

Sobota je dňom planéty Saturn.

Deti, ktoré sa narodili v tento deň sú veľmi organizované. Majú radi štruktúru a dobre organizovaný život. Sú vážne, ale sú medzi nimi dobrí lídri.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: sú múdre, praktické a pôsobia profesionálne.


Nedeľa

Nedeľa je pomenovaná po Slnku.

Aj deti narodené v tento deň žiaria ako Slnko. Tak ako je Slnko vodcom planét, aj nedeľné deti majú vodcovské tendencie.

Ďalšie vlastnosti, ktoré ich vystihujú: kreatívnosť, vznešenosť, hrubosť, hrdosť, sebectvo a arogancia.

zdroj-kankan.sk

Pridaj komentár