elizabethin – Snívajme sen o Raji na Zemi

Astro Valika predpoveď na 4. 1. – 10. 1. 2016

Posted by elizabethin na 5. januára 2016

10. januára o 2:33 ráno, nás čaká nov v znamení Kozorožca. K tomuto znameniu je priradený piaty astrologický dom. Hovorí o našej kariére.Nie peniazoch, či majetku, ale o kariérnom postupe. V prípade, že máte problém práve v tejto oblasti, požiadajte Lunu o pomoc. 

BARAN
Tento týždeň sa vám v práci príliš nedarí. Nedokážete presadiť svoje nápady, či podnety. Napriek tomu nepremýšľajte nad tým, žeby ste zmenili prácu. Jednoducho toto neúspešné obdobie prečkajte. Pokiaľ uvažujete nad začatím vlastného biznisu, nerobte tak tento týždeň. Radšej sa sústreďte a svoj osobný život a jeho rozvíjanie. V láske ste spokojní, vaše city a city vášho partnera sú stabilné. Pouvažujte nad dovolenkou s partnerom.

BÝK
Čaká vás náročný pracovný týždeň. Obrňte sa trpezlivosťou a vytrvalosťou. Ak máte naplánovanú nejakú cestu, bolo by fajn, ak by ste ju zrušili. Bez ohľadu nato, či ide o pracovné alebo súkromné záležitosti. Možno máte pocit, že váš vzťah stagnuje a v láske cítite istý stereotyp. Neobávajte sa a zbavte sa týchto negatívnych myšlienok. Ide iba o váš subjektívny pocit a skutočnosť je oveľa pozitívnejšia. 

BLÍŽENCI
Tento týždeň ste ako Barani. Nepočúvate rady ostatých, nevšímate si, iba idete hlavou proti múru. Bohužiaľ vám to ešte viac sťažuje vašu prácu. Skúste sa pozastaviť a počúvať dobre mienené rady kolegov, v ktorých máte dôveru. Obráťte sa na partnera. V láske ste spokojní a partnerstvo je stabilné. V stredu si skúste s vašim partnerom naplánovať pekný .

RAK
V práci hviezdite. Do štvrtka sa vám úžasne darí. Skúste to využiť naplno a v piatok si vydýchnite. Urobíte dobre, pretože v piatok by ste už nič dôležité nemali riešiť. Zaberte prvé štyri dni a ten posledný pred víkendom si iba užívajte svoju šikovnosť. Nezabudnite však pri všetkej práci aj na svojich partnerov. Určite by ste ich nemali zanedbať hlavne v stredu a vo štvrtok, kedy sa vaša obojstranná láska naplno prejaví.

LEV
Máte veľmi, ale naozaj veľmi, náročný pracovný týždeň. Začiatok nového roka sa pre vás ukazuje ako naozaj veľmi ťažký. Čo vás môže potešiť je fakt, že sa to odrazí na vašich financiách. V tejto oblasti sa vám naozaj veľmi darí, skúste si navyše kúpiť aj žreb. V súkromí je takisto všetko v najlepšom poriadku, čo však neznamená, žeby ste mali zaspať na vavrínoch. V tomto pozitívnom období poteší pekné prekvapenie vášho partnera ešte viac.

PANNA
Je to veľmi náročný týždeň. Ani vo vašom prípade nezačne štart nového roka jednoducho. Navyše sa v práci správate ako Barani. Idete hlava nehlava za vašim cieľom, čo môže byť síce v niektorých prípadoch chvályhodné, ale cítite, že dosiahnuť cieľ je o to ťažšie. Našťasie, ťažkosti v práci vám kompenzuje šťastný súkromný život. V partnerstve ste veľmi spokojný. Ako veľmi, o tom sa môžete presvedčiť hlavne v stredu, kedy vašej láske hviezdy mimoriadne prajú.

VÁHY
Po dňoch odpočinku vás čaká náročný pracovný týždeň. Množstvo vecí, ktoré ste už na prelome rokov neriešili vás teraz doháňa. Ak je to možné, skúste sa tento týždeň vyhnúť cestovaniu. Bolo by ideálne, ak by sa vám vašu plánovanú pracovnú cestu podarilo preložiť. Cestovať by ste nemali ani súkromne, vyhnete sa tak mnohým nedorozumeniam a nepríjemostiam. Venujte sa vášmu vzťahu. Máte pocit, že sa nachádza v akomsi vzduchoprázdne a že sa nič nedeje. Je to však iba váš vnútorný pocit. To zistíte, ak sa budete svojmu partnerovi venovať viac, prípadne pre vás oboch nachystáte príjemný romantický večer.

ŠKORPIÓN
Pripravte sa. Čaká vás náročný pracovný týždeň. Bude plný nepríjemných a stresujúcich zmien. Nastavte sa na to, že ich zvládnete, veď každá zmena so sebou, v konečnom dôsledku, prináša množstvo pozitívnych vecí, ktoré by sa vám inak nestali. A každá zmena je aj príležitosťou posunúť sa. Navyše, v osobnom živote sa vám krásne darí. S partnerom sa ľúbite a vzájomne sa podporujete. Preto hľadajte oporu v tých najťažších chvíľach práve doma, u svojich najbližších.

STRELEC
Ako jedno mála znamení máte parádny štart o nového roka. Darí sa vám v každej oblasti. V práci to ide ako po masle, podnikanie prekvitá, vaša kariéra je sľubne naštartovaná a ani o financie nemáte núdzu.Tento týždeň by vám naozaj každý mohol iba závidieť, pretože ani v citovej obasti sa nemáte načo sťažovať. Jednoducho, ste šťastní. Čo viac treba?

KOZOROŽEC
Máte ideálny štart do nového roka. Darí sa vám. Čaká vás povýšenie. Ak nie v aktuálnej práci, tak určite dostanete oveľa zaujímavejšiu a lukratívnejšiu ponuku. Ani podnikatelia sa tento týždeň nemajú načo sťažovať. Biznisu sa darí. Je zaujímavé, že aj napriek týmto úspechom sa cítite deprimovane. Je to zvláštne, pretože aj v citovej oblasti sa vám nesmierne darí. Tento týždeň by sa dal jednoducho pomenovať: LÁSKA.

VODNÁR
Napriek neprajníkom a množstvu stresu, ktorý tento týždeň pociťujete, sa vám v práci darí. Vašej kariére sa darí, začínate si ju pekne budovať a stavať jej naozaj pevné základy. Je to skvelé, pretože v menej dobrých časoch budete mať na čom stavať. Pokúste sa viac eliminovať stres. Pomôcť by vám mohli aj vaši partneri, pretože vaše súkromie je absolútne stabilné a ste spokojní. Partner by vám preto mohol pomocť prekonať ten najväčší stres v práci a vrátiť vám stratenú harmóniu.

RYBY
Toto nie je začiatok roka, aký ste si predstavovali. V práci sa vám nedarí. Nič, do čoho sa pustíte, neprebieha podľa vašich predstáv. Možno by ste tento týždeň mali začať iba pozvoľna, riešiť iba to, čo je neodkladné a nechať to na dni, kedy budete plní elánu a všetko pôjde dvakrát rýchlejšie. Stihnete tak aj to, čo si tento týždeň odložíte. Musíte tento týždeň zhlboka dýchať, pretože ani citová oblasť vás nepodporí. Nemáte to v oblasti lásky veľmi ružové. S partnerom sa hádate, rozchádzate. Možno je dôvodom práve práca a vaše neúspechy v nej.Skúste sa nad to povzniesť, nenoste si prácu domov a urobte všetko preto, aby bol váš partner vašou oporou, nie protivníkom.

Ďakujem za zdieľanie. Eli

zdroj – http://astrologicka.sk/

Pridaj komentár