elizabethin – Snívajme sen o Raji na Zemi

Liečivé kamene, deň narodenia a Numerológia

Posted by elizabethin na 8. januára 2016

Liečivé minerálne kamene podľa vášho dňa narodenia môžete nosiť tak, ako sa vám zapáči. Väčšinou bývajú osadené v prsteňoch, ale nosia sa aj ako brošne, ihly do kravaty, náramky, prívesky, náušnice a pod. Ďalšou možnosťou je nosiť ich pri sebe vo vrecúšku, v peňaženke alebo v kabelke. Naše telo nasáva energiu drahých kameňov, preto by sa mali nosiť blízko istých častí tela. Bežným príkladom je nosenie prsteňov na ľavej ruke ak ste praváci. Robíme to podvedome, lebo u pravákov je ľavá strana slabšia a správny kameň nerovnováhu vykompenzuje. Podobne by sa na správnej strane, ktorú potrebujeme harmonizovať, mali nosiť aj náramky. Retiazky okolo členkov plnia ten istý účel pre dolnú časť tela a pomáhajú zároveň svojho majiteľa uzemňovať. Sú dostatočným zdrojom energie pre praktické a každodenné stránky života, preto ich netreba považovať za nejakú frajerinu či extravaganciu. Náušnice nám tiež pomáhajú udržať si rovnováhu a pocit harmónie. Napr. pri pocite zvonenia v ušiach správne zvolený kameň môže tento problém eliminovať, vhodný je k tomuto účelu krištáľ.

Náhrdelníky s príveskami pomáhajú odstraňovať bloky v oblasti hrdla. Ich obzvlášť priaznivé účinky sa prejavia najmä u tých jedincov, ktorí majú problém s jasným vyjadrovaním. Existuje množstvo ďalších oprávnených dôvodov na nosenie magických predmetov z drahých kameňov. Už v minulosti si ľudia darovali prstene s drahokamami, ktorých začiatočné písmeno predstavovalo isté slovo. Preto by sme mali nosiť drahé kamene vždy, keď cítime potrebu. Ak sú navyše aj pekné a môžu sa nosiť ako doplnky, tým lepšie pre nás.


Deň narodenia 1., 10., 19., 28

Mali by nosiť prsteň s červeným koralom, červeným opálom, rubínom alebo žltým či zlatým topásom. Ak majú konečný jednomiestny súčet dňa, mesiaca a roku narodenia 2, 4, 7 a 8, potom by nemali nosiť rubín. Ľudia, ktorí sa narodili v jednotkový deň sú pod vplyvom Slnka a majú vysoké nároky a ideály, túžia po úspechu. Ich budúcnosť leží v oblastiach, kde môžu naplno uplatniť svoje vodcovské schopnosti.

Deň narodenia 2., 11., 20., 29

Odporúčam šperky s mačacím okom, zeleným opálom, nefritom, mesačným kameňom, perlou alebo tigrím okom. Títo ľudia sú pod vplyvom Mesiaca, majú vyvinutú intuíciu, sú nežní a starostliví. Radi pomáhajú iným a najlepšie sa uplatnia v oblastiach, kde môžu využívať svoju empatiu.

Deň narodenia 3., 12., 21., 30

Ideálnym je pre nich ametyst, koral, smaragd alebo topás. Ovplyvňuje ich Jupiter, sú to ľudia čestní, milujúci a majú veľa priateľov. Svoju ambicióznosť navonok neprejavujú, no sú ochotní neúnavne pracovať aby dosiahli to, čo si zaumienili. Vo sfére podnikania bývajú úspešní.

Deň narodenia 4., 13., 22., 31

Najviac im vyhovuje modrý akvamarín, diamant, granát, bledomodrý zafír alebo červenkasto-hnedý opál. Ich vládnucou planétou je Urán, pracujú pomerne tvrdo, no nemajú radi, keď sa im hovorí, čo majú robiť. Svoje myšlienky vyjadrujú trefne, no nebývajú dobrými poslucháčmi, najmä ak ide o nápady iných, a to ani vtedy keď o názor druhých sami požiadali.

Deň narodenia 5., 14., 23

Pre nich je najvhodnejším diamant, biely zafír alebo zirkón. Vládnucou planétou je Merkúr. Majú bystrú myseľ, radi prebývajú v peknom prostredí a milujú atraktívne veci. Uprednostňujú mentálne stimulujúcu prácu pred manuálnou a zvyknú mať talent na zarábanie peňazí, čím sa môžu obklopovať všetkým dobrým a pekným, čo život ponúka.

Deň narodenia 6., 15., 24

Títo zrodenci by mali siahnuť po beryle, smaragde, zelenom akvamaríne, zelenom opále alebo po peridote. Ak však ich súčet dňa, mesiaca a roka narodenia dáva číslo 3, potom by mali nosiť zlatý topás alebo žltý zafír. Ich vládnucou planétou je Venuša. Radi pomáhajú iným, no priateľov si vyberajú starostlivo. Užívajú si radosti života, ale nenamietajú, že si na to musia najprv zarobiť. Neznášajú ničnerobenie, nudu a lenivosť.

Deň narodenia 7., 16., 25

Ideálnym je pre nich mačacie oko, mesačný kameň, biely opál, perla alebo tigrie oko. Vládne im Neptún. Zaujímajú sa o rôzne veci, no svoje záľuby najradšej zdieľajú s inými ľuďmi. Dobre sa hodia na prácu v oblasti vyžadujúcej štúdium a výskum, radi pátrajú po utajenej pravde. Sú prirodzene intuitívni a dokážu iných ľudí odhadnúť na prvý pohľad. Sú aj tajnostkári.

Deň narodenia 8., 17., 26

Mali by nosiť modrý zafír, lapis lazuli alebo červenkasto-hnedo-sivý opál. Týmto ľuďom vládne Saturn. Tvrdou prácou dokážu dosiahnuť svoje ciele, sú úprimní, tvrdohlaví, odhodlaní a vynaliezaví. Sú veľmi praktickí a stoja nohami pevne na zemi.

Deň narodenia 9., 18., 27

Nech siahnu po korale, granáte, červenom opále, rubíne alebo po prsteni Nav-Ratna so všetkými deviatimi drahokamami. No ak ich súčet dňa, mesiaca a roka narodenia dáva číslo 2 alebo 7, potom by mali nosiť mačacie oko, mesačný kameň, perlu alebo tigrie oko. Sú pod vplyvom Marsu. Všetko robia s humorom a radi vyskúšajú všetko, čo sa im ponúka. Milujú fyzické aj duševné dobrodružstvá, k životu potrebujú nové výzvy. Ich pole záujmov je široké a dokážu svojim príkladom ovplyvniť iných ľudí.

zdroj – vesti.sk

4 komentáre to “Liečivé kamene, deň narodenia a Numerológia”

  1. anitraM said

    Zase to na mňa sedí 😀
    Vďaka za nové info. Teraz mi pribudlo do zbierky viac kameňov, lebo som si kúpila pestrofarebnú retiazku s 7 druhmi minerálov. Chcem si robiť čakrové orgonity, tak potrebujem niektoré farby. Bol tam aj opál, ktorý som nemala , zelenkavý flôrid, červené tigrie oko, červenkastý achál, malachit, ale jeden neviem zistiť vyzerá ako zafír je priesvitný modrastý a sú v ňom aj jemné vlásočnice tmavšej modrej.
    tak snáď časom prídem na to čo to je. 😕

    Tak isto to sedí aj na syna…sú ochotní neúnavne pracovať aby dosiahli to, čo si zaumienili…. Bude ma toľko otravovať pokiaľ mu to nekúpim. 😆

  2. je to tak, mne raz povedali, ze to nie ja si vyberam vsetko okolo, ale to okolo si vyberie mna xixixiix
    ci ludia ci zvierata , ci situacie si ma vyberu na to aby som sa posunula vpred a dala im co potrebuju zo mna xixi
    tak a moja terezka 12 cisty priklad, maminka je vsevediaca, vsemozna a vsetkehoschopna , ze vraj kvoli nej xiixixix
    tak to skusa na mna ako sa len da, ale vie, ze som aj spravodliva a nic jej neodpustim a nedarujem hihihi takze to mame pekne vyrovnane :-))))
    a ja 6 a venusa pri mne xixixixi a moja honba za materiou k tomu v kombinacii s rybyckami je ako volanie na mohameda a tu horu……….
    ak nejde mohamed k hore, pride hora za nim, lebo si ho vybrala hahhahahah
    pekny den martinka a pevne nervy moja :-))) nedaj sa xiixix

  3. anitraM said

    Tak máš to tiež zaujímavé, ale ak vieš ako na vec, nie je o čom! Maj sa 😉

  4. ach jaaj martinka veru veru, verit a cakat co ti zivot prinesie je naozaj odvazne 🙂
    tak som zvedava, zacala som sa riadit uplne zakonami vesmiru a tak som zvedava, co sa stane xixixiix
    aka to hora ku mne vlastne pride xixi potom ti napisem, dobre?
    krasny den prajem a nech sa dari :-))))))))))

Pridaj komentár