elizabethin – Snívajme sen o Raji na Zemi

Výklad pro týden od 11.1. – 17.1. z karet Poselství bohyní

Posted by elizabethin na 12. januára 2016

11.1.-17.1.Toto je karetní výklad pro týden od 11.1. – 17.1. Vybrala jsem pro tento týden sadu karet Poselství bohyní. Už data předurčují, že prožijeme jistě silný týden plný emocí a práce sami na sobě, čímž duchovně rosteme, dospíváme a měníme nejen sami sebe, ale láskyplnou energií přispíváme k dobru a harmonii celého vesmíru.

Pomodlím se a poprosím nad kartami Boha, andělé a božstva o požehnání a jejich poselství pro všechny kdo jej budou číst pro následující lednový týden. První bude pro začátek týdne, druhá pro střed týdne a třetí pro závěr týdne.

Pro počátek týdne tu máme poselství bohyně hojnosti Abudancie – Prosperita. Jsem ráda, že přišla zrovna energie této bohyně. Mnoho lidí má potíž hojnost, kterou jim Vesmír i Matka Země každým dnem nabízí a kterou si přirozeně a právem zaslouží „přijmout“ a plně se jí s radostí otevřít nebo si ji do svého života přitáhnout. Myslíme a přitahujeme často si často co ve svém životě nechceme místo toho co chceme. Sami si nedovolíme často přijmout nic jen tak s radostí a s láskou, mnozí z nás máme stále pocit, že si hojnost a lásku ani nezasloužíme a je jen za “odměnu”, tak jsme často i vychováváni, dostáváme lásku za zásluhy a žijeme v tomto programu celá léta. V našich životech je ukotvený pocit, že nemůžeme nic přijmout bez toho, abychom to nemuseli oplácet a vracet, např. nám někdo dá dárek a my se můžeme cítit nepříjemně, zahanbeně, dokonce i s pocitem viny a naše ego nás hned začne kárat a poučovat. Je mnoho lidí, kteří obdarovávají jen tak z radosti a činí je to skutečně šťastnými, nic neočekávají a to je také správný způsob – neočekávat. Pokud darujeme cokoliv s radostí bez pocitu očekávání, že se mi to vrátí, naše duše nás oslavuje a jásá, naše srdce se otevírá blahodárné energii čistému a neposkvrněnému nektaru lásky a stejně tak je to i s obdarovaným člověkem. Naučte se „přijímat“ s otevřenou náručí, naučte se „dovolit si“ otevřít se „přijímání“ jakékoliv hojnosti, lásky, zdraví, prosperity, radosti, změny ve svém životě, ať již ve vztahu či třeba změny bydliště – protože si to zasloužíte a vesmír vám to rád dává.

Nebojte se sami přirozeně a otevřeně beze strachu a obav žádat druhé o pomoc, radu, podporu, nebojte se výsměchu, opovržení, odmítnutí druhé strany, je to projev vaší síly a odvahy, nikoliv slabosti a prohry. Každý potřebujeme někdy pomoc druhého člověka, přítele, andělů, občas jen menší popostrčení a ujištění, že jdeme správným směrem, někdy potřebujeme pomoc větší a věřte, že naše modlitby jsou a budou vyslyšeny v pravý čas a v plné míře. Obraťte se a požádejte s potřebou blahobytu bohyni hojnosti Abudancii, je velmi vlídná a ráda vám předá i své poselství jak dál, aby jste svých úspěchů a prosperity dosáhli v co největší míře a nejkratším čase.

Pokud se naučíme přijímat s láskou a vděčností všechny daru a změny vesmíru, který nás neustále obdarovává a podporuje, v našich rozhodnutích, dovolíme současně této síle a moci, aby k nám hojnost plynula ve stále větší a větší intenzitě. Nikdo kromě našich vlastních rozhodnutích nechce a nemá z toho žádný prospěch a užitek, abychom v čemkoliv strádali, či byly v čemkoliv omezováni ve svých životech, pro všechna omezení se rozhodujeme sami ve svých myšlenkách a následných krocích.

Proto každé ráno vítejte hojnost a prosperitu do svého překrásného života, projevujte vděčnost za vše co k vám přichází a za všechny dary, požehnání a lekce života, dívejte se na ně jako na dobré zkušenosti a radujte se z nových přicházejících změn, které svými myšlenkami tvoříte. Tvořte proto jen to, co chcete a nezabývejte se tím, co ve svém životě nechcete. Otevřete se své hojnosti a bohyně Abudancie na vás vylije svůj roh hojnosti a zahrne láskou a štěstím, dávejte ale pozor na svá přání a priority :).

Pro střed týdne tu máme poselství bohyně Bílé Tary – Vnímavost. Posouváme se stále do vyšších, jemnějších a dokonalejších sfér, vibrací a dimenzí. Neustále se učíme, rozvíjíme se a jsme citlivější a otevřenější novým energiím, vědám a učíme se to vše přijímat. Tím, jak jsme čím dále vyspělejší a jak se vědomě dokážeme očišťovat od karem a dluhů minulých životů a učíme se žít v lásce a pochopení a smyslu života, dokážeme být vnímavější jak ke svým vlastním myšlenkám, tělu, pocitům, emocím, tak i ke svému okolí. Dokážeme se dívat na svět a situace z různých pohledů a často sami okolnosti začnou do sebe vzájemně zapadat a my dokážeme složit tu úžasnou mozaiku svého života v duchaplný smysl. Jsme vnímavější ke své vlastní moudrosti a dokážeme čerpat sílu a moc vesmíru, přitahovat si její hojnost, vnímat rady a vzkazy našich moudrých předků, učitelů, andělů a naslouchat jejich láskyplnému vedení, tak, aby náš život měl smysl, byl bezstarostný a harmonický, abychom byly i nápomocni všem, kteří vedení stále ještě potřebují, aby procitli do světa čisté lásky a světla.

Je na čase odstranit vše co nám ještě brání stát se opět svobodnými, šťastnými, nikým a ničím omezované bytosti lásky a viděli tak i svět kolem sebe. Svět bude vždy jen takový, jaký jej vnímáme a vidíme sami v sobě. Odstranily, zrušili a smazali veškeré sliby, které jsme kdy komu dali v minulých i současných životech a hlavně sliby, které jsme dali sami sobě a mohou nás brzdit v našem svobodném rozhodnutí. Neznamená to, že nebudeme nadále přebírat odpovědnost za své činy a sliby. Znamená to, že budete moci pomocí svých andělů jasněji vidět a slyšet, vnímat všechny okolnosti, které nám brání v rozletu a realizaci – naplnění svých snů.

Vnímejte více i signály svého vlastního těla, co nám říká, jak se chová, upozorňuje nás na únavu, na to, abychom v určité části života zpomalili, odpočívali, upozorňuje nás na  mnohé situace a vztahy, které nemáme dořešené a nemůžeme jít do další situace, pokud ji nedokončíme. Upozorňuje nás na pokles energie, pokud setrváváme ve vztahu či situaci, která je již nepřínosná pro vývoj naší duše, pokud někomu něco nepromineme, nedáme požehnání, souhlas a situaci nedokážeme nechat volně a přirozeně odejít, aby nastala jiná a potřebnější situace, která nás opět posune dál a dodá novou energii. Očišťujte se pravidelně od všech nánosů nízkých energií a propusťte s láskou a vděčností vše, co již nefunguje, ať je to nefunkční vztah, práce i materiální hodnoty, energie ve vašem okolí i domovech. Darujte své staré, málo nepoužívané a nepotřebné věci někomu komu poslouží. Naučte se očišťovat nejen svou mysl, ale i tělo a prostor kolem sebe, nechte jej dýchat a odejít ze svého okolí vše co vás nikam neposouvá. Naplňujte jej často láskyplnými myšlenkami, slovy a činy, příjemnými věcmi, ze kterých máte radost, buďte vnímavější, srdečnější, radostnější, štědřejší a obohacujte sami sebe i celý svět svou láskou pramenící ve vašem srdci. Buďte a dovolte si být šťastni a nezávislí.

Pro konec týdne tu máme poselství bohyně Mawu – Matka Země. Nezapomínejme ani na dary a štědrost naší milující Matky Země. Matka Země nám dává tolik, a my ji stále na oplátku vracíme její drancování a neúctu. Kácíme stromy, lesy, pralesy, ničíme a znečišťujeme vodní toky a měníme dokonce i jejich přirozenou cestu, stavíme stále více staveb, silnic a dálnic na jejím povrchu a těle. Znečišťujeme ovzduší a životní prostředí odpady, výfukovými plyny, chemikáliemi a to vše většinou jen pro naší pohodlnost a snahu si více a více zjednodušit náš vlastní život. Tak jako splácíme svou vlastní karmu, je našim úkolem splatit dluh i Matce Zemi, tím, že o ní budeme s láskou pečovat a starat se o ní, chránit přírodu a vše živé v ní, neznečišťovat ovzduší ani vodu. Budeme projevovat vděčnost a úctu  za její život. Posílejte Matce Zemi své modlitby za její uzdravení.

Pokud ničíme a otravujeme jedy svou Zemi, ničíme i sami sebe, bez jejich darů, vzduchu a vody není možné přežití na této planetě a proto se k ní chovejme s úctou a vděčností a nedovolme dále jejímu ničení. Je důležité si toto uvědomit, každý z nás může přispět i byť jen malou pomocí ke změně – projevte vděčnost a poděkujte za to co pravě máte, dostatek jídla, vodu, vzduch…

Čeká nás jistě silný týden a já vám přeji mnoho pozitivní, slunečné energie vašich andělů a lásky ve vašich srdcích, otevřenost a odvahu dovolit si milovat jací jste. Hanka

Ďakujeme za zdieľanie

zdroj – http://www.nakridlechandelu.cz/hancin-tydenni-vyklad-karet/vyklad-pro-tyden-od-111-171-z-karet-poselstvi-bohyni

Jedna odpoveď to “Výklad pro týden od 11.1. – 17.1. z karet Poselství bohyní”

  1. Určite si vytvorím záložku pre vaše stránky.

Pridaj komentár