elizabethin – Snívajme sen o Raji na Zemi

Prekonajte samých seba

Posted by elizabethin na 4. júna 2013

394317_349418975122200_168540799876686_920766_1150561177_nZlo se šíří a lidé jsou jeho původcem. Stále ještě není metoda, jak přimět vládnoucí vrstvy k tomu, aby změnily svůj postoj.

Stále ještě je zde boj o majetek, peníze jsou hnacím motorem. I přesto, že mnoho lidí se obrací ke světlu, k lásce a pochopení.

I přesto, je stále síla temna silná. A časem může i sílit.

Je zde mnoho změn, které probíhají a proběhnou. V lidech často probíhají velice silné „pochody“, které nutí přeorganizovat celé jejich životy. Přestavět nejen své životy, ale hlavně svůj přístup a náhled na život, na druhé lidi.

Tento čas je časem změn a časem boje mezi dobrým a špatným. Přesto jsou potřeba obě polarity, abyste pochopili, na kterou stranu se máte přiklonit, abyste věděli, s čím máte co do činění, abyste znalinásledky svých rozhodnutí, kterých se často zbavujete dlouhé věky.

Je mnoho z toho, co vás ve vašich životech ovlivňuje. Zasuté programy a bloky, které jste si nastřádali za staletí, ale mnohdy jen vaše negativní smýšlení nebo vaše strachy. Ať je to jak chce, všichni hledáte řešení. Často by vám pomohlo jen to, abyste se na svůj život podívali očima jiných, někdy však je původ problému daleko složitější.

Všichni hledáte pomoc na své cestě, abyste se již netrápili, abyste uvolnili vazby, které vás drží v zajetí. Často lpíte na svazcích, které vám již nic nepřináší jen proto, že se bojíte být sami. Bojíte se, že samota vás udolá.

Málokdo z vás najde odvahu změnit sám od sebe zvyky a situace žité 20 let i více. Zarostli jste a již se nehýbáte. Chtěli byste cítit klid a bezpečí, ale za jakou cenu? Budete i nadále z tohoto vytrhováni. Nechcete přece ustrnout a zemřít. I když mnohým myšlenka na odchod již přišla na mysl.

Proč být na Zemi, když je zde tolik problémů. Na co jste tady, když tu být nechcete? Ale chcete. Sami jste se pro to rozhodli. A teď se chcete vzdát bez boje, litujete se a hledáte všechny možné výmluvy pro to, abyste nemuseli být aktivní, abyste nemuseli překonávat nepohodlí a obavy.

 Život není o tom, být obětí osudu. Život je o tom osud překonat a překonat sám sebe. Na to pamatujte a také to mějte denně na mysli. Neboť stále a opakovaně podceňujete sami sebe. Znovu se necháte ovlivňovat a znovu ztrácíte svou sílu a sebedůvěru.

Přece vás to nemůže bavit donekonečna. Seberte se a nedopusťte to již. Spojením rozumu a srdce dokážete vše, tak už si to konečně přiznejte.

 http://zlata.dusicka.sweb.cz/index.htm

Jedna odpoveď to “Prekonajte samých seba”

  1. Rado V. said

    Posielam to na všetky blogy:
    ……ako sa hovorí sra… na všetko.Poprosil by som pomoc pre všetkých čo ich zaplavila veľká voda nech sa za Dušičky v Nemecku,Rakúsku,Čechách na Slovensku a teraz hlavne v Maďarsku dočkajú pokoja a hlavne slniečka i pomoci.Zapojme sa všetci a poprosme pre nich o pomoc……..Všetko sa dá!!Sila myšlienky je neskutočná,sila dobra je zázračná…. http://www.youtube.com/watch?v=IOF0BuAxznE Nech všetkým Pánbožko pomáha , nech nájdu u Neho útechu i oporu,nech nezúfajú a veria,že sa to zvládne……….o čo príde to bude nahradené,čo stratia to novo nadobudnú………Modlíme sa za všetkých čo v Európe trpia a posielame veľa objatí i síl………… http://www.gloria.tv/?media=97104 Dobrú noc všetkým.R

Pridaj komentár